logo
GB NL

Beursagenda


 
 
facebook
twitter
  Vind ons leuk op FACEBOOK of volg ons op TWITTER en ontvang bericht als er nieuwe artikelen geplaatst worden.

Algemene voorwaarden - Grey Stone - augustus 2017.

1. Betaling

De prijzen op www.grey-stone.nl zijn inclusief BTW en staan vermeld in euro’s. De verzendkosten worden apart berekend. Betaling door of namens de koper kan alleen plaatsvinden door bankoverschrijving of via contante betaling.

2. Verzending

De verzendkosten worden in rekening gebracht door Grey Stone. De verzendkosten moeten tegelijk met de bestelkosten van het artikel worden overgemaakt tenzij de bestelling wordt afgehaald. Desgewenst kan de bestelling per aangetekende post worden verzonden. Dit kan worden aangegeven via mail of telefoon. De extra kosten hiervoor worden door GreyStone in rekening gebracht.

3. Levering

De levertijd vangt aan met ingang van de dag dat de betaling (prijs product, inclusief BTW en verzendkosten) volledig is ontvangen op bankrekening NL23 RABO 0124 1438 30 t.n.v. Grey Stone of contant is overhandigd . Levering geschiedt door verzending van het product per TNT-Post (tenzij anders overeengekomen). Grey Stone verzendt het product binnen 7 werkdagen. Indien levering van het product niet kan plaatsvinden binnen de genoemde levertijd kan Grey Stone de levertijd verlengen met nog eens 7 werkdagen. Grey Stone dient dan tenminste binnen vijf werkdagen na ontvangst van de volledige betaling de koper van de verlenging van de levertijd per email of telefonisch op de hoogte te stellen.

4. Retourneren

Indien het geleverde product niet aan uw wensen voldoet, kunt u het product retourneren naar Grey Stone. U dient dan tenminste binnen 5 werkdagen na verzending van het product (door Grey Stone aan u), Grey Stone van (het voornemen van) retournering per e-mail of telefoon op de hoogte te stellen. Noem hierbij de reden van retourzending, uw NAW-gegevens, uw telefoonnummer en uw bank- of gironummer. Indien Grey Stone het product ongebruikt en onbeschadigd retour ontvangt binnen 7 werkdagen na verzending van het product (door Grey Stone aan u), betaalt Grey Stone het aankoopbedrag (prijs inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten) terug aan de koper. De verzendkosten van retournering komen voor rekening van koper. Retourzending dient voldoende gefrankeerd te geschieden. Binnen 7 dagen na ontvangst van de retourzending betaalt GreyStone het aankoopbedrag terug. GreyStone behoudt zich het recht voor retourzendingen en/of terugbetalingen te weigeren, indien niet aan bovenstaande is voldaan. Artikelen die exclusief voor een klant gemaakt zijn kunnen niet geretourneerd worden.

5. Aansprakelijkheid

Grey Stone kan niet aansprakelijk worden gesteld voor beschadiging of kwijtraken van een bestelling door TNT-Post.

6. Privacy

Uw NAW-gegevens, telefoonnummer en bank- of gironummer heeft Grey Stone nodig om uw bestelling naar het juiste adres te verzenden, met u contact op te nemen over uw bestelling of de betaling te retourneren. Uw gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden of worden doorgegeven aan derden.

7. Fouten

Grey Stone is niet verantwoordelijk voor fouten op haar website www.grey-stone.nl. Aan onjuiste berichtgeving over prijsinformatie of overige informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen bij- en producten van Grey Stone. Op alle overeenkomsten gesloten met Grey Stone is het Nederlands recht van toepassing.